Apocalyptica 3x v ČR

Apocalyptica 3x v ČR

Vstupenky na zlínský a ostravský koncert za 660 Kč a pražský koncert za 770 Kč v prodeji v síti Ticketpro, online na www.ticketpro.cz a telefonicky na callcentru 296 333 333. Vstupenku na koncerty Apocalypticy si také můžete zakoupit jako E-Ticket – vstupenku, kterou si jednoduše vytisknete sami.

Vstupenky rovněž v prodeji v síti Ticketportal, online na www.ticketportal.cz a hromadně na tel.: 222 246 283

Skvělé muzikanty z kapely Apocalyptica není potřeba zahraničnímu, natož pak českému publiku představovat. Jejich koncerty jsou vždy neskutečnou smrští energie a obrovským hudebním zážitkem. I proto jsou vždy dlouho dopředu vyprodané…
Letos je Apocalyptica v tvůrčím stadiu k novému albu, které by mělo vyjít v roce 2010 a mělo by navázat na obrovský celosvětový úspěch posledního „Worlds Of Collide“, které vyšlo v druhé polovině roku 2007 a obsahovalo velké hity „I´m Not Jesus“, „S.O.S.“ a „I Don´t Care“. V rámci turné k tomuto albu vystoupila v roce 2007 Apocalyptica také 2x v České republice na naprosto vyprodaných koncertech v Praze a Plzni. Zájem fanoušků byl tak obrovský, že se jich stovky na jejich jedinečné koncerty prostě a jednoduše nedostaly.

V letošním roce vystoupí Apocalyptica celosvětově pouze na 16 exkluzivních koncertech!
I proto je skutečným zázrakem pro všechny česko-slovenské, ale i další zahraniční fanoušky, že Česku se podařil husarský kousek a Apocalypticu bude hostit hned 3x – 18. dubna ve Zlíně, 19. dubna v Ostravě a následně 20. dubna v pražské Incheba Areně na Výstavišti v Holešovicích.

Finský hudební poklad – fenomenální Apocalyptica!
Eicca Toppinen, Paavo Lotjonen, Perttu Kivilaakso to je trojice brilantních violoncellistů s klasickým vzděláním konkurující svým nasazením, masivním zvukem i vlastními kompozicemi takovým kapelám jako jsou Metallica, Slayer, Faith No More nebo Sepultura.
Jejich spolupráce s veličinami popové, rockové i metalové scény jsou vyhlášené. Hlas jejich hudebním dílům již propůjčili například Adam Gontier z Three Days Grace, Corey Taylor ze Slipknot, Ville Valo z HIM, Lauri Ylönen z The Rasmus, Nina Hagen nebo Marta Jandová a další.
Po vydání retrospektivního alba Amplified – A Decade Of Reinventing The Cello se Apocalyptica poprvé živě představila v nové formě v roce 2007 v rámci finálového televizního přenosu Eurovision Song Contest v Helsinkách. Jejich vystoupení sledovalo celosvětově cca sto milionů diváků.
Apocalyptica se do podvědomí fanoušků zapsala svou vynikající interpretací písní Metallicy, ale na posledních albech se opírá výhradně o vlastní hudební materiál jehož autorem je téměř výhradně Eicca Toppinen. Při každé své návštěvě potvrdili naprosto mimořádné umění vygradovat koncert do nezměrných výšin a připravit posluchačům skutečné hudební hody. Pro jejich koncerty je typické neuvěřitelné nasazení, absolutní koncetrace na každou skladbu, na každý tón.
Na letošní zastávce v České republice představí – hned třikrát – kromě již prověřených hitů, a materiálu ze zatím posledního, šestého studiového alba, pravděpodobně i zcela exkluzivně nové skladby, na kterých v současné době pracují. Nové album by mělo spatřit světlo světa v příštím roce.

Pro fanoušky mám malé doporučení – neodkládejte koupi vstupenky na později – jejich čtyři poslední české koncerty v letech 2005 a 2007 byly do posledního místa vyprodané.

Více o Apocalyptice najdete na www.apocalyptica.com
Kompletní videografii najdete zde: http://www.youtube.com/view_play_list?p=9B65B24D8D613FE3
Videa z předchozích českých koncertů Apocalypticy najdete zde: http://www.youtube.com/view_play_list?p=17DFA39A63A6C1CD
Video z vystoupení na Eurovision Song Contest 2007v Helsinkách najdete zde: http://www.youtube.com/watch?v=F8nGi-7PQFw

Apocalyptica – Tour Dates 2009

APRIL
07.04.09 RU – Samara – MTL Arena
09.04.09 RU – Rostov – Concert Hall
10.04.09 RU – Krasnodar – Center Concert Hall
12.04.09 RU – Moscow – B1 Maximum Club
13.04.09 RU – St. Petersburg – New Arena
14.04.09 LV – Riga – Arena
15.04.09 LT – Vilnius – UPA
16.04.09 PO – Warsaw – Stodola Club
18.04.09 CZ – Zlin – Hala Novesta
19.04.09 CZ – Ostrava – Bonver Arena
20.04.09 CZ – Prague – Incheba Arena

JUNE
05.06.09 FI – Tampere – Sauna Open Air

AUGUST
09.08.09 DE – Hildesheim – M’era Luna Festival
16.08.09 UK – Derbyshire – Bloodstock Festival
23.08.09 DE – Stausee Hohenfelde – Highfield Festival
29.08.09 UA – Kherson – Krock U Maybutne Festival

Apocalyptica – discography

Albums
Studio albums
1996 Plays Metallica by Four Cellos
Released: October 3, 1996
1998 Inquisition Symphony
Released: September 22, 1998
2000 Cult
Released: April 28, 2000
2003 Reflections
Released: October 2, 2003
2005 Apocalyptica
Released: January 24, 2005
2007 Worlds Collide
Released: October 15, 2007

Compilation and specialty albums
2002 Best of Apocalyptica
2006 Amplified – A Decade of Reinventing the Cello

Singles
1996 Apocalyptica
1998 Harmageddon
2001 Path Vol.2
2002 Hope Vol.2
2003 Faraway Vol.2
Seemann
2004 Bittersweet
2005 Wie weit/How far/En Vie
Life Burns
2006 Repressed
2007 I’m Not Jesus (ft. Corey Taylor)
2008 S.O.S. (Anything But Love) (ft. Cristina Scabbia)
I Don’t Care (ft. Adam Gontier)

DVDs
2001 Live
2003 Reflections Revised
2006 The Life Burns Tour

Guest appearances
Apocalyptica have played as guests for the following artists:
The 69 Eyes – Ghost Angels 2007
Amon Amarth – Live for the Kill Twilight of the Thunder God 2008
Angelzoom – Turn the Sky Angelzoom 2004
Bullet for My Valentine – Intro The Poison 2005
Bush – Letting the Cables Sleep – Remix Letting the Cables Sleep, Pt. 2 2000
Grip Inc. – Built to Resist Incorporated 2004
Gunslingers – Take your Time
Joachim Witt – Bataillon D’amour Bayreuth 2 2000
OOMPH! – Die Schlinge GlaubeLiebeTod 2006
Rammstein – Benzin [Kerosiini Remix] Benzin 2005
Schweisser – Meine Liebe Ist Ein Monster Heiland 1997
Şebnem Ferah – Perdeler Apocalyptica Version Perdeler 2001
Sepultura – Valtio Nation 2001
The Rasmus – Dead Promises Hide from the Sun 2005
Shadowboxing – Бой с Тенью movie soundtrack 2005
Waltari – Purify Yourself Space Avenue 1997

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnovější příspěvky

Na Aerodrome festivalu vystoupí Oscar and the Wolf!

Nahradí X Ambassadors, kteří odložili celé evropské turné. Na pátém ročníku Aerodrome Festivalu,

nabízí i domácí jména

nabízí i domácí jména

Program Aerodrome Festivalu se rozrůstá o tuzemské umělce – Marpa, Lenny, Support Lesbiens,

Aerodrome festival potvrzuje posledni zahranicni kapelu letosniho programu – Halestorm!!

Posledním jménem, které bude na letošním ročníku Aerodrome festivalu reprezentovat zahraniční rockovou scénu,

Aerodrome Festivalu bude kralovat Lana Del Rey

Aerodrome Festival korunuje letošní program jednou z největších hvězd současnosti – americkou zpěvačkou

Treti rocnik festivalu Rock Heart opet laka na atraktivni jmena – Sodom, Hammerfall, Epicu, Guse G nebo znovuobnovene Rage – Refuge

Rock Heart, který se za pouhé dva roky své existence stal jedním z

více...

Půjčovna lodí Jizera

Rádi bychom Vám představili novou půjčovnu lodí Jizera. Půjčujeme kanoe a rafty na řece Jizeře. Nejčastěji působíme na středním toku Jizery – mezi Spálovem a Příšovicemi. Na tomto úseku má Jizera charekter mírné turistické řeky. Vodácké vybevení půjčujeme za bezkonkurenční ceny. Navíc doprava lodí je zdarma.

Půjčovna lodí a Malá Skála patří neodmyslitelně dohromady díky jedinečnému spojení řeky a okolní přírody. Tak neseďte doma. Udělejte si vodácký výlet po Jizeře.

Související články

Apocalyptica čelila naplněnému Fóru

Apocalyptica čelila naplněnému Fóru

datum: 10.10.2015 místo: Praha – Fórum Karlín O půl roku odložený koncert dostal konečně své

Finská rocková skupina Apocalyptica dorazí již za několik týdnů do České republiky

APOCALYPTICA ● 10:15 ENTERTAINMENT Apocalyptica 10.října představí své aktuální album Shadowmaker v pražském Forum Karlín.

Apocalyptica oznamuje změnu termínů turné 2015.

Apocalyptica oznamuje změnu termínů turné 2015.

NOVÝ TERMÍN KONCERTU V PRAZE JE 10. 10. 2015. MÍSTO KONÁNÍ SE NEMĚNÍ – FORUM KARLÍN

Apocalyptica oznámila zastávku v Praze.

Apocalyptica oznámila zastávku v Praze.

APOCALYPTICA PŘEDSTAVÍ SVÉ NOVÉ ALBUM 10. DUBNA 2015 V PRAZE. Finská rocková skupina APOCALYPTICA vydává

Basinfirefest 2012

Basinfirefest 2012

Datum: 29.6. – 1.7. 2012 Místo: Spálené Poříčí u Plzně Pokud má festival už desáté


Vyzkoušejte

Error, no group ID set! Check your syntax!

Upozornění

Doslovné, ani částečné přebírání obsahu není bez předchozího souhlasu redakce povoleno.

Copyright 2005 - 2010 | ISSN 1801-5921
Všechna práva vyhrazena | All Rights Reserved