Český Majáles 09

Český Majáles 09

MAJÁLES SI VÁŽÍ DLOUHODOBÝCH PŘÁTEL: AKCE „CO ROK, TO PIVO“

Majáles spustil v Česku zcela unikátní věrnostní program: dlouhodobé přátele Majálesu pozve každý rok na pivo. A co víc, počet nejoblíbenějšího festivalového nápoje zdarma se bude zvyšovat: po třech letech účasti získá přítel Majálesu piva hned tři! A ty má pak jisté po celý zbytek života, kdy se i po studiích bude znovu chtít podívat na Majáles.

Členem klubu se mohou stát pouze osoby starší 18 let a přihlašování pro tento ročník končí o půlnoci 27. dubna. Piva nebudou to jediné, co klub nabízí: přátelé klubu budou první, kdo bude každý rok disponovat nejnovějšími informacemi o Majálesu, budou moci soutěžit o volňásky, slevové kupóny a další vychytávky.

Vrchol letošních majálesových oslav v Praze připadá na čarodějnické datum 30. dubna v parku Stromovka. Kromě kapel jako Divokej Bill, Vypsaná Fixa, Skyline, Sto zvířat, Mńága a Žďorp, Tleskač, The Prostitutes, Xindl X nebo Orikoule se můžete těšit na humor pod taktovkou komiků z pořadu HBO Na Stojáka, pálení čarodějnic, kandidáty na Krále Majálesu, kteří si i letos chystají poutavý program, klání vysokých škol a Jarmark studentských organizací, kde se vám představí studentské organizace a spolky.

Další Majáles následuje v Hradci Králové 6. května v Šimkových sadech. I zde středeční odpoledne rozezvučí kapely Divokej Bill, Tatabojs, Vypsaná Fixa, Skyline, Tleskač nebo Ready Kirken. Hradeckému Majálesu předchází pět intenzivních dní širšího programu Majálesu plného dalších hudebních akcí, soutěží, performances a kultury, která se do hlavního dne nevejde.

Majálesový seriál uzavírá Brno s datem 7. května. Den před státním svátkem si jaro na Veldromu roztančíte za zvuku Monkey Business, Divokýho Billa, Mig 21, Vypsané fixy, Skyline, Polemic, Tleskače nebo Orikoule.

K majálesovému vstupnému, které letos muselo podražit (je nám to líto, ale z něčeho se ten ranec zábavy prostě zaplatit musí) na 190,- v předprodeji (v Hradci Králové stále držíme cenu na 170,-), jsme pro návštěvníky i nadále zajistili studentského volňáska 1+1 do Palace Cinemas.

WWW.MAJALES.CZ

Majáles ve zkratce

  • největší český studentský festival, největší setkání mladých lidí v uvolněné atmosféře
  • Praha, Brno, Hr. Králové a Plzeň – tj. celkem 40.000 unikátních návštěvníků v ČR
  • letos přináší navíc Jarmark studentských organizací – Majáles chce dát na největším setkání studentů v ČR prostor prezentaci studentských aktivit a zapojit více studentů do aktivit spolků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky

Na Aerodrome festivalu vystoupí Oscar and the Wolf!

Nahradí X Ambassadors, kteří odložili celé evropské turné. Na pátém ročníku Aerodrome Festivalu,

nabízí i domácí jména

nabízí i domácí jména

Program Aerodrome Festivalu se rozrůstá o tuzemské umělce – Marpa, Lenny, Support Lesbiens,

Aerodrome festival potvrzuje posledni zahranicni kapelu letosniho programu – Halestorm!!

Posledním jménem, které bude na letošním ročníku Aerodrome festivalu reprezentovat zahraniční rockovou scénu,

Aerodrome Festivalu bude kralovat Lana Del Rey

Aerodrome Festival korunuje letošní program jednou z největších hvězd současnosti – americkou zpěvačkou

Treti rocnik festivalu Rock Heart opet laka na atraktivni jmena – Sodom, Hammerfall, Epicu, Guse G nebo znovuobnovene Rage – Refuge

Rock Heart, který se za pouhé dva roky své existence stal jedním z

více...

Půjčovna lodí Jizera

Rádi bychom Vám představili novou půjčovnu lodí Jizera. Půjčujeme kanoe a rafty na řece Jizeře. Nejčastěji působíme na středním toku Jizery – mezi Spálovem a Příšovicemi. Na tomto úseku má Jizera charekter mírné turistické řeky. Vodácké vybevení půjčujeme za bezkonkurenční ceny. Navíc doprava lodí je zdarma.

Půjčovna lodí a Malá Skála patří neodmyslitelně dohromady díky jedinečnému spojení řeky a okolní přírody. Tak neseďte doma. Udělejte si vodácký výlet po Jizeře.

Související články

Pražský Majáles 2005

Ve stredu 4.5. se před kolejemi Jižní město konal Pražský Majáles 2005. Mám rád tyhle


Vyzkoušejte

Error, no group ID set! Check your syntax!

Upozornění

Doslovné, ani částečné přebírání obsahu není bez předchozího souhlasu redakce povoleno.

Copyright 2005 - 2010 | ISSN 1801-5921
Všechna práva vyhrazena | All Rights Reserved