Další možnosti
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se zdarma na serveru Musicfoto.net.
  • Zpřístupní se Vám navíc některé části webu, určené pouze pro registrované.
  • Nebude Vás obtěžovat zbytečná reklama.
  • Budete moci posílat komentáře s Vašim jménem (přezdívkou).
  • Zpřístupní se Vám možnost zaslat článek
MusicFoto.net -fotografie z rockových koncertů a festivalů: Koncert

Vyhledávání v tomto tématu:   
[ Jít na úvodní stránku ]

MusicFoto.net -fotografie z rockových koncertů a festivalů

Demons, Dragons and Warriors Tour 2007

Autor: STOUPA  | publikováno: 24.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Demons, Dragons and Warriors Tour 2007Takové pozvání na "železný večer" se rozhodně neodmítá. Chtěl jsem si to vychutnat hned dvakrát, ale čvrteční koncert v Pardubicích jsem díky nějaké záhadné nemoci strávil v autě před halou, zatímco kamarádi , které jsem tam dovezl, si vesele užívali kovových tónů. Naštěstí druhý den se to mírně zlepšilo, a já v doprovodu své "náctileté" dcery jsem nelenil a vyrazil do města pivu zaslíbeném, do Plzně. Protože jsem tam přijeli zavčasu, byl klid na focení před nádherným truckem s pěknou malůvkou Manowaru, a pak už jen zbývalo vyčkat frontu která se linula do dveří sportovní haly Lokomotivy ...a jdeme na to!!!! více

Cannibal Corpse, Urkraft, Disavowed

Autor: Flooty  | publikováno: 23.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Cannibals CorpseDruhý pražský březnový víkend byl pro fanoušky tvrdší hudby opravdu výživný. Vše začalo v sobotu 10.3. Sepulturou, v neděli pokračovalo ikonou deathmetalu Cannibal Corpse a skončilo v pondělí vystoupením kapely Caliban, v doprovodu, v našich krajích bohužel zatím ne tak známou, přesto však velice nadějnou a schopnou partičkou, All Shall Perish. V následujících několika málo větách se budeme věnovat akci prostřední – smíšené pocity zbudivšímu koncertu Cannibal Corpse…
více

Chocolate Jesus

Autor: janiczech  | publikováno: 5.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Chocolate JesusKdo zašel v úterý 20.2. 2007 do pražského klubu Rock Café, mohl na vlastní oči i uši zjistit, jak to umí na pódiu rozbalit takové pokojové osvětlení a čokoládový Ježíšek! Nevěříte? Ale přesně tak to bylo! V tradičním úterním „Freezone“ se představila pražská znovuzrozená kapela LUS3 a chrudimští Chocolate Jesus. Někteří v neúplné sestavě a někteří naopak s novým přírůstkem. Každopádně všichni s nečekaným překvapením. více

Leningrad Cowboys

Autor: janiczech  | publikováno: 23.únor 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Leningrad CowboysV úterý 13. 2. 2007 navštívila Prahu bláznivá finská formace Leningrad Cowboys. Svou show se rozhodli předvést v klubu Roxy, který nenabízí právě největší prostory pro tak početnou kapelu. Nebyli však jediný, kdo se ten večer tísnil na pódiu. Role předskokanů patřila plzeňské ska partičce Tleskač, která se svými 10 členy také není právě nenáročná na prostor. Ale konec dobrý, všechno dobré. Muzikanti se neušlapali a prostor Roxy se úterního večera otřásal v základech. více

Therion, Grave Digger, Sabaton

Autor: Kateřina Pelčarská  | publikováno: 18.únor 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
TherionV pondělí dne 12. února si většina fanoušků prodloužila víkend a vydala se do Abatonu. Malá desinformace způsobila, že někteří fanoušci přicházeli na devatenáctou hodinu, i když začátek byl již od osmnácté hodiny. Musím se přiznat, že jsem nebyla výjimkou. více

Průšovy vánoce aneb Tři sestry v Paláci Akropolis

Autor: janiczech  | publikováno: 6.leden 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Akropole-Tri-Sestry-14.JPGTři sestry se před Vánocemi rozhodly převálcovat Prahu šňůrou čtyř klubových koncertů s názvem „Průšovy kovárenské Vánoce“. Od 17. 12 do 22.12. zahrály v klubech Delta, Rock Café, Paláci Akropolis a vinohradské Retro Music Hall. Každý koncert měl speciálního hosta, takže se v roli předskokanů představilo hned 5 spřízněných kapel – MHZ, Doctor P.P., Disabled, DeBill Heads, E!E. O toto miniturné byl pekelný zájem, což potvrdilo vyprodání lístků během několika dní. My jsme se vypravili na úterní koncert do Paláce Akropolis, kde hostovala turnovská kapela DeBill Heads. více

In Extremo

Autor: STOUPA  | publikováno: 21.prosinec 2006 | zařazeno v kategorii: Koncert
En ExtremoUž jste se s někým zkoušeli seznámit naslepo, třeba přes chat nebo internetovou seznamku bez fotek? Ne? Tak to já taky ne, ale podobně jsem si připadal když jsem vyrážel 7.12 do vyhlášeného klubu Masters Of Rock Café do Zlína. Přestože mám už hodně kapel naživo shlédnutých a naposlouchaných z CD a DVD mraky, tak prostě IN EXTREMO pro mě byli absolutní novinka, nikdy jsem nic od nich neviděl, ani neslyšel . Možná vypadám jak hudební neandrtálec, ale je to tak. Právě proto jsem byl zvědavej a celkem v nadějném očekávání , protože přeci jen jsem od známých ledacos slyšel, a taky upoutávky na oslavy 10 let kapely slibovaly víc než běžný zážitek. více

Laibach

Autor: Martin Lang  | publikováno: 18.prosinec 2006 | zařazeno v kategorii: Koncert
LeibachV čase předvánočním, kdy většina obchodů a ulic je zaplněna tóny stokrát ohraných koled, pražský klub Roxy přivítal přední slovinské hudební těleso, které už čtvrt století představuje ústřední soukolí hudebních stylů na pomezí industrialu a techna, propojující temné melodie a totalitní estetiku s jednoduchostí a promyšlenou přímočarostí skladeb, skrývajících, za na první pohled strohým projevem nekompromisního minimalismu, důmyslné aranže vytvářející typickou atmosféru znepokojivé touhy, moci a úpadku – LAIBACH KUNSTMACHINE. více

WOHNOUT: oslava 10 let a křest alba Polib si dědu

Autor: janiczech  | publikováno: 3.prosinec 2006 | zařazeno v kategorii: Koncert
WOHNOUT – oslava 10 let a křest alba Polib si dědu Kdo by pomyslel, že ta banda vinohradských pankáčů, která před deseti lety začala bez ladu a skladu mlátit do kytar, oslaví své desáté narozeniny v přítomnosti tisícovek fanoušků na pražském Výstavišti. Někdo by možná řekl, že zázraky se přece jen dějí, jenže oni se ti dnešní třicátníci během let dokonce naučili hrát, na svém kontě mají už 5 desek ( když nepočítám jednu charitativně – raritní ), sem tam nějaký ten uštěkaný, rajský, animovaný, koncertní nebo banánový klip a máme z toho celkem slavnou desetiletou fešandu, která se nedá jen tak Wohnout. více

Dog Eat Dog

Autor: janiczech  | publikováno: 1.prosinec 2006 | zařazeno v kategorii: Koncert
Dog Eat Dog V pondělí 27. 11. zažil Lucerna Music Bar letecký den! Ne snad proto, že by se v prostoru známého pražského klubu konal sraz modelářů, ale pódiových jumperů bylo při koncertu legendární americké crossoverové formace Dog Eat Dog k vidění víc než dost. A tak ve vzduchu nebyla jen těla skákajících fanoušků, ale hlavně rozjetá nálada a tóny pecek z pěti doposud vydaných alb tohoto bandu z New Jersey! více
99 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 4 | 5 | 6 ]
Přejít na:
Tiskové zprávy
Brutal Assault vol. 13 Open air festival BRUTAL ASSAULT dorostl v jeden z nejvýznamnějších evropských metalových podniků a svůj status se bude snažit potvrdit i tento rok. Unikátní areál Vojenské pevnosti Josefov (20 km od Hradce Králové) se bude po tři dny otřásat pod náporem sedmi desítek, převážně zahraničních, kapel a tisíců fanoušků ze všech koutů Evropy... Přesný program Colours of Ostrava je hotov Tři týdny před začátkem hlásí festival Colours of Ostrava: "Máme z většiny hotový přesný program kapel po dnech a hodinách, zbývají doladit některé doprovodné programy jako diskuse, projekce filmů či divadla." Na festival se sjede od 10. do 13. července přes 100 kapel, DJs a divadelních souborů, které vystoupí na 12 scénách - od venkovních pódií přes rockové a taneční kluby až po kostel, minikinokavárnu a knihkupectví. Nejvyšší počet zahraničních účinkujících (32) a především jejich jména napovídají, že Colours letos přichází s nejnabitějším programem za celou svoji historii. Zároveň se tato čtyřdenní přehlídka rozrůstá i co se týká dalších oblastí - novinkou je diskusní scéna či výrazně posílená divadelní část Lou Rhodes z Lamb potvrzena na letošní Colours of Ostrava Lou Rhodes, zpěvačka, kytaristka a členka formace Lamb, je jedno z posledních zahraničních jmen potvrzených na letošní ročník festivalu Colours of Ostrava. Lou přijede s komorním folkovým program plným křehkých a poetických písní. Na Colours vystoupí v sobotu 12. července. Více info na www.colours.cz ROCK FOR PEOPLE 2008 se blíží Rock for People se nezadržitelně blíží - již za 3 týdny festival vypukne. Kompletní harmonogram festivalu je již na stránkách festivalu ke stažení. Nenechte si také ujít exkluzivní video interview s kapelou Kaiser Chiefs, které najdete na webové adrese www.t-music.cz/rockforpeople. Masters of Rock - Specialitky Nejvíce zahraničních hvězd / Tuzemská hudební špička / Festival, který se řadí mezi významné evropské festivaly.....

Koncert Roku 2005, 2006 i 2007 - Vítězství ve čtenářské anketě rock magazínu Spark!.....

Festival roku 2007 - Vítězství v anketě slovenského rockového magazínu Rock Planet.....

Divácky nejvíce navštívený festival v ČR v roce 2006 i 2007! (festival navštívili hudební fanoušci z více než 30 zemí světa!).....

Bohatý 4 denní program - start již ve čtvrtek 10.7. ve 14:45 hod!.....
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | ZenCart SEO | CRE Loaded SEO | CubeCart SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO