MusicFoto.net -fotografie z rockových koncertů a festivalů
Autor:
STOUPA
| publikováno: 24.březen 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Takové pozvání na "železný večer" se rozhodně neodmítá. Chtěl jsem si to vychutnat hned dvakrát, ale čvrteční koncert v Pardubicích jsem díky nějaké záhadné nemoci strávil v autě před halou, zatímco kamarádi , které jsem tam dovezl, si vesele užívali kovových tónů. Naštěstí druhý den se to mírně zlepšilo, a já v doprovodu své "náctileté" dcery jsem nelenil a vyrazil do města pivu zaslíbeném, do Plzně. Protože jsem tam přijeli zavčasu, byl klid na focení před nádherným truckem s pěknou malůvkou Manowaru, a pak už jen zbývalo vyčkat frontu která se linula do dveří sportovní haly Lokomotivy ...a jdeme na to!!!!
více
Autor:
Flooty
| publikováno: 23.březen 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Druhý pražský březnový víkend byl pro fanoušky tvrdší hudby opravdu výživný. Vše začalo v sobotu 10.3. Sepulturou, v neděli pokračovalo ikonou deathmetalu Cannibal Corpse a skončilo v pondělí vystoupením kapely Caliban, v doprovodu, v našich krajích bohužel zatím ne tak známou, přesto však velice nadějnou a schopnou partičkou, All Shall Perish. V následujících několika málo větách se budeme věnovat akci prostřední – smíšené pocity zbudivšímu koncertu Cannibal Corpse…
více

Kdo zašel v úterý 20.2. 2007 do pražského klubu Rock Café, mohl na vlastní oči i uši zjistit, jak to umí na pódiu rozbalit takové pokojové osvětlení a čokoládový Ježíšek! Nevěříte? Ale přesně tak to bylo! V tradičním úterním
„Freezone“ se představila pražská znovuzrozená kapela LUS3 a chrudimští Chocolate Jesus. Někteří v neúplné sestavě a někteří naopak s novým přírůstkem. Každopádně všichni s nečekaným překvapením.
více

V úterý 13. 2. 2007
navštívila Prahu bláznivá finská formace
Leningrad Cowboys. Svou show se rozhodli předvést v klubu
Roxy, který nenabízí právě největší
prostory pro tak početnou kapelu. Nebyli však jediný, kdo se
ten večer tísnil na pódiu. Role předskokanů patřila
plzeňské ska partičce Tleskač, která se svými
10 členy také není právě nenáročná
na prostor. Ale konec dobrý, všechno dobré. Muzikanti
se neušlapali a prostor Roxy se úterního večera
otřásal v základech.
více

V pondělí dne 12. února si většina fanoušků prodloužila víkend a vydala se do Abatonu. Malá desinformace způsobila, že někteří fanoušci přicházeli na devatenáctou hodinu, i když začátek byl již od osmnácté hodiny. Musím se přiznat, že jsem nebyla výjimkou.
více

Tři sestry se před Vánocemi rozhodly převálcovat Prahu šňůrou čtyř klubových koncertů s názvem „Průšovy kovárenské Vánoce“. Od 17. 12 do 22.12. zahrály v klubech Delta, Rock Café, Paláci Akropolis a vinohradské Retro Music Hall. Každý koncert měl speciálního hosta, takže se v roli předskokanů představilo hned 5 spřízněných kapel – MHZ, Doctor P.P., Disabled, DeBill Heads, E!E. O toto miniturné byl pekelný zájem, což potvrdilo vyprodání lístků během několika dní. My jsme se vypravili na úterní koncert do Paláce Akropolis, kde hostovala turnovská kapela DeBill Heads.
více
Autor:
STOUPA
| publikováno: 21.prosinec 2006 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Už jste se s někým
zkoušeli seznámit naslepo, třeba přes chat nebo
internetovou seznamku bez fotek? Ne? Tak to já taky ne, ale
podobně jsem si připadal když jsem vyrážel 7.12 do
vyhlášeného klubu Masters Of Rock Café do
Zlína. Přestože mám už hodně kapel naživo
shlédnutých a naposlouchaných z CD a DVD
mraky, tak prostě IN EXTREMO pro mě byli absolutní novinka,
nikdy jsem nic od nich neviděl, ani neslyšel . Možná
vypadám jak hudební neandrtálec, ale je to tak.
Právě proto jsem byl zvědavej a celkem v nadějném
očekávání , protože přeci jen jsem od známých
ledacos slyšel, a taky upoutávky na oslavy 10 let kapely
slibovaly víc než běžný zážitek.
více
Autor: Martin Lang
| publikováno: 18.prosinec 2006 | zařazeno v kategorii:
Koncert

V čase
předvánočním, kdy většina obchodů a ulic je
zaplněna tóny stokrát ohraných koled, pražský
klub Roxy přivítal přední slovinské hudební
těleso, které už čtvrt století představuje ústřední
soukolí hudebních stylů na pomezí industrialu a
techna, propojující temné melodie a totalitní
estetiku s jednoduchostí a promyšlenou přímočarostí
skladeb, skrývajících, za na první pohled
strohým projevem nekompromisního minimalismu, důmyslné
aranže vytvářející typickou atmosféru
znepokojivé touhy, moci a úpadku –
LAIBACH
KUNSTMACHINE.
více

Kdo by pomyslel, že ta banda
vinohradských pankáčů, která před deseti lety
začala bez ladu a skladu mlátit do kytar, oslaví své
desáté narozeniny v přítomnosti tisícovek
fanoušků na pražském Výstavišti. Někdo by možná
řekl, že zázraky se přece jen dějí, jenže oni se
ti dnešní třicátníci během let dokonce
naučili hrát, na svém kontě mají už 5 desek (
když nepočítám jednu charitativně – raritní
), sem tam nějaký ten uštěkaný, rajský,
animovaný, koncertní nebo banánový klip a
máme z toho celkem slavnou desetiletou fešandu, která
se nedá jen tak Wohnout.
více

V pondělí 27. 11. zažil Lucerna Music Bar letecký den! Ne snad proto, že by se v prostoru známého pražského klubu konal sraz modelářů, ale pódiových jumperů bylo při koncertu legendární americké crossoverové formace Dog Eat Dog k vidění víc než dost. A tak ve vzduchu nebyla jen těla skákajících fanoušků, ale hlavně rozjetá nálada a tóny pecek z pěti doposud vydaných alb tohoto bandu z New Jersey!
více
99 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 4 | 5 | 6 ]