Další možnosti
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se zdarma na serveru Musicfoto.net.
  • Zpřístupní se Vám navíc některé části webu, určené pouze pro registrované.
  • Nebude Vás obtěžovat zbytečná reklama.
  • Budete moci posílat komentáře s Vašim jménem (přezdívkou).
  • Zpřístupní se Vám možnost zaslat článek
MusicFoto.net -fotografie z rockových koncertů a festivalů: Koncert

Vyhledávání v tomto tématu:   
[ Jít na úvodní stránku ]

MusicFoto.net -fotografie z rockových koncertů a festivalů

Saxon, Masterplan, Flood

Autor: stoupa  | publikováno: 5.květen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
SSaxon, Masterplan, Flood
Místo činu:Zlín - Hala Novesta
Čas činu: 28.4.2007 20:00
Zůčastnili se:FLOOD, MASTERPLAN, SAXON
...a odhadem tak 1500 heavyfandů.
více

4x rock in 1 night

Autor: stoupa  | publikováno: 9.květen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Timo Kotipelto 4 v 1. Tak nějak bych nazval úterní svátek rockerů, který jsme oslavili 17.4 v Rock Café . Protože to byl přesně počet kapel, které tento večer do naší stověžaté matičky zavítaly aby nám zpestřily obyčejný pracovní den. Ze jmen co jsem viděl na plakátech mi byly povědomé jen dvě, tak jsem byl celkem zvědavej na nějaké novinky co mě čekají....taky nemůžu znát všechno žejo...
více

Moonsorrow, Swallow the Sun, Debauchery

Autor: Martin_Lang  | publikováno: 23.duben 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Moonsorrow, Swallow the Sun, Debauchery Není mnoho lidí, kterým by se při letmém pohledu na výše uvedené datum nevybavilo několik zásadních událostí, které právě v tento dubnový čtvrtek oslavily svá výročí, ať už se jedná o první uvedení hry Voskovce a Wericha Vest Pocket Revue na malostranském jevišti Umělecké besedy 19.4.1927, či zřícení neznámého létajícího objektu u texaského města Aurora na větrný mlýn v roce 1897, kdy byl údajně nalezen mrtvý pilot mimozemského původu a následně pohřben na tamním hřbitově, a samozřejmě by bylo možno jmenovat další a další. více

Kamelot

Autor: STOUPA  | publikováno: 19.duben 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
KamelotKdyž jsem lákal kamaráda který nebyl už pár let na žádném koncertě, tak po sdělení, že jedu na KAMELOT, mě vypeskoval do kotlíkářů. Naštěstí po ujištění , že jde o ty „správné“ , jejichž několik cd též vlastní, se dobré dílo podařilo a přibyl další člen výpravy do Zlínského Masters Of Rock Café. Sice nám nedošlo,že se budeme vracet v pátek 13. ,a tak jsme si ani nevzali žádný amulet pro štěstí, ale akce proběhla hladce, včetně návratu……teda hladce….no….. více

GWAR - Monster, monster, monster.......

Autor: stoupa  | publikováno: 14.duben 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
GWARAmerika je jasně země naprosto neomezených možností, a v pátek 6.4. v pražském klubu Akropolis to asi tak dvoustovka občanů naší malé zemičky musela dozajista konstatovat taky. Protože si nějak neumím představit, že někde jinde na téhle planetě je šílenější banda než příšeráci z GWARu. Notně profláknutí finští LORDI jsou proti nim tak pro mimina, zatímco na GWAR bych se pomalu bál pustit neplnoleté občany. více

Bonfire

Autor: STOUPA  | publikováno: 28.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
BonfireKdyž jsem se dozvěděl, že v pátek 23.2.2007 zahrají v RETRO MUSIC HALL moji oblíbenci BONFIRE, nemohl jsem skoro ani dospat. Jako nepražákovi mi dalo trochu práce co nejblíž Retru v těch malých uličkách zaparkovat dodávku (no to víte práce…) tak, abych se zas v noci vymotal a dorazil home, ale podařilo se. Na místo jsem dorazil v předstihu, protože jsem očekávál nějakou tlačenici, která se však nekonala. V poklidu jsme se sešli s těmi co nemohou zapomenout na 80. léta kdy Bonfire, byli opravdu hvězdy stadionového formátu. Ne že by mi poloprázdný klub nevyhovoval, naopak žádná tlačenice u pódia ani u pípy, ani u okénka, kde byly k zakoupení tour předměty všeho druhu, tak to je pohoda. Musím si taky pochválit ceny trik a hlavně DVD, které jsou na ofiko trhu vidět za neskutečně větší mamon. Zdá se ,že Bonfire to opravdu dělají pro nás, pro fans. více

G3 2007: Satriani, Petrucci, Gilbert

Autor: Kubča  | publikováno: 27.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Když jsem před nějakým měsícem spatřil DVD G3 z Tokia, nevěřil jsem vlastním očím a uším. Ani v nejkrásnějším snu by mne nenapadlo, že bych někdy mohl něco takového vidět. Shodou několika okolností jsem se 24. března ocitl v Chicagu v Congress Theatre na přesně této akci. Tato show tří kytaristů je pořádána Joem Satrianim už několik let, ovšem do Evropy se dostala pouze jednou, do ČR vůbec, proto jsem velice rád, že se mi takhle poštěstilo. více

Demons, Dragons and Warriors Tour 2007

Autor: STOUPA  | publikováno: 24.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Demons, Dragons and Warriors Tour 2007Takové pozvání na "železný večer" se rozhodně neodmítá. Chtěl jsem si to vychutnat hned dvakrát, ale čvrteční koncert v Pardubicích jsem díky nějaké záhadné nemoci strávil v autě před halou, zatímco kamarádi , které jsem tam dovezl, si vesele užívali kovových tónů. Naštěstí druhý den se to mírně zlepšilo, a já v doprovodu své "náctileté" dcery jsem nelenil a vyrazil do města pivu zaslíbeném, do Plzně. Protože jsem tam přijeli zavčasu, byl klid na focení před nádherným truckem s pěknou malůvkou Manowaru, a pak už jen zbývalo vyčkat frontu která se linula do dveří sportovní haly Lokomotivy ...a jdeme na to!!!! více

Cannibal Corpse, Urkraft, Disavowed

Autor: Flooty  | publikováno: 23.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Cannibals CorpseDruhý pražský březnový víkend byl pro fanoušky tvrdší hudby opravdu výživný. Vše začalo v sobotu 10.3. Sepulturou, v neděli pokračovalo ikonou deathmetalu Cannibal Corpse a skončilo v pondělí vystoupením kapely Caliban, v doprovodu, v našich krajích bohužel zatím ne tak známou, přesto však velice nadějnou a schopnou partičkou, All Shall Perish. V následujících několika málo větách se budeme věnovat akci prostřední – smíšené pocity zbudivšímu koncertu Cannibal Corpse…
více

Chocolate Jesus

Autor: janiczech  | publikováno: 5.březen 2007 | zařazeno v kategorii: Koncert
Chocolate JesusKdo zašel v úterý 20.2. 2007 do pražského klubu Rock Café, mohl na vlastní oči i uši zjistit, jak to umí na pódiu rozbalit takové pokojové osvětlení a čokoládový Ježíšek! Nevěříte? Ale přesně tak to bylo! V tradičním úterním „Freezone“ se představila pražská znovuzrozená kapela LUS3 a chrudimští Chocolate Jesus. Někteří v neúplné sestavě a někteří naopak s novým přírůstkem. Každopádně všichni s nečekaným překvapením. více
96 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 3 | 4 | 5 ]
Přejít na:
Tiskové zprávy
Monkey Business + Freak Power v Lucerně Čerství držitelé čtyř ocenění Akademie populární hudby za loňský rok, Monkey Business (sošky Andělů si odnesli za nejlepší obal, klip, album roku - pop & dance a zpěváka roku Matěje Ruperta), chystají velkolepé oslavy svých už osmých narozenin. Ještě předtím ale skupinu vedenou domácím funkovým guru Romanem Holým čeká několik zastávek v rámci svého letošního turné, pojmenované s jejich typickým humorem "Již týden jsme jedna ze 198 nejlepších kapel na světe tour 2008". Přehled jejich květnových štací je následující... The Beatles + Metallica = BEATALLICA Nejorigionálnější americká parody rockmetalová banda zahraje 2x v ČR! Pokud si myslíte, že The Beatles a Metallica jsou hudebně dva naprosto rozdílné světy, tak američané, kteří si říkají BEATALLICA vás přesvědčí o opaku! Schválně, co se stane, když zkombinujete nehynoucí hity "Brouků" z 60. let s hymnami Metallicy z let 80´tých? Dostanete nejoriginálnější kapelu 21. století - BEATALLICU! Tato kombinace se může zdát jako hudební poprava, ale v jejich rukou se mění v čistou hudební genialitu! Přestože i Beatles měli ve své tvorbě jisté "heavy" momenty (Helter Skelter nebo Revolution) nejsou samozřejmě řazeni mezi metalové kapely. Na druhé straně mince je Metallica, která nemůže být ani náhodou řazena mezi popové kapely. Ale pak tady máme kapelu BEATALLICA a všechny rozdíly mezi Beatles a Metallicou jsou rázem smazány! Texaští mladíci se svou kapelou Fair To Midland obstarají support Serj Tankiana 5.června 2008 se od 19:00 v ostravské ČEZ Aréně uskuteční jedna z největších hudebních událostí letošního roku. Do Česka poprvé zavítá Serj Tankian, zpěvák System Of A Down, aby tuzemským posluchačům živě představil svou sólovou desku. Jako support si přiveze texaskou rockovou kapelu Fair To Midland, jejichž debut vyšel na Serjovém vlastním labelu Serjical Strike. Dandy Warhols, balkán, reggae i rai nově na Colours of Ostrava Do programu hudebního festivalu Colours of Ostrava, který se koná od 10. do 13. července, přibyly další velmi zajímavé zahraniční kapely, jejichž stylový rozsah sahá od kytarovek (Dandy Warhols) přes divokou balkánskou tančírnu (Shantel & Bucovina Club Orkestar), legendy reggae (Tosh Meets Marley) až po francouzsko-alžírský rai (Les Boukakes). Čtěte dále... Sněhová královna TARJA TURUNEN přijíždí se svou Zinmí vichřicí do ZLÍNA Magická zimní bouře v podání nejzářivější ženské hvězdy světové metalové scény- půvabné sopranistky TARJI TURUNEN zasáhne ZLÍN a jeho halu Novesta 11. května! TARJA, která v roce 2005 opustila kapelu NIGHTWISH se po krátké pauze vrhla na sólovou dráhu a výsledkem je přímo pohádkové album a názvem "My Winter Storm" (2007)! Tarja tomuto albu vdechla celou svou sílu a osobní kouzlo, jakoby otevřela bránu své duše v níž zuří vichřice. Z jejího zpěvu opravdu mrazí! Spolu s Tarjou příjde do haly Novesta zimní bouře, a vy na 100% pocítíte její sílu a chlad, který vás rozechvěje, který vás dostane!
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | ZenCart SEO | CRE Loaded SEO | CubeCart SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO