MusicFoto.net -fotografie z rockových koncertů a festivalů
Autor: kubča
| publikováno: 17.prosinec 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert
O kapele Visací zámek asi netřeba dlouze vyprávět. S jejich nesmírnou vytrvalostí to dotáhli až k pětadvacátému výročí a k velkému sálu pražské Lucerny, kde by old school punk čekal jen málokdo. Visáči si ovšem můžou dovolit cokoliv a tento večer dokázali, že ještě více. Jak to již u oslav bývá, nechybělo ani spousta zajímavých hostů. Ale pojďme pěkně po pořádku.
více
Autor:
jana
| publikováno: 16.prosinec 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Nabitý prosincový program Lucerna Music Baru nám v pondělí 10. a úterý
11. nabídl koncerty kapely MIG 21. Jejich vánoční klubové turné, jak
plakáty avizovaly, se skutečně neslo v duchu Vánoc a díky schopnosti
frontmana Jiřího Macháčka (a vlastně celé skupiny ) bavit nejen živou
hudbou, ale celým svým tělem, zažilo publikum skvělý večer oproštěný od
předvánočních shonů.
více
Autor:
Vojta
| publikováno: 9.prosinec 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Skoro přesně na den po dvou letech (letos 6. prosince, v roce 2005 8.), zavítala kapela Chinaski do pražské T-Mobile arény, aby podpořila svoje poslední album 07. Do pražského vystoupení proběhlo po republice už dvanáct koncertů po sportovních halách a čeká to ještě dvanáctého Plzeň a patnáctého Litvínov (z toho je vidět jak silná kapela Chinaski jsou, když můžou jezdit turné i přes takové prdele jako je Litvínov, tam před nima vyprodal sportovní halu tak možná Lunetic).
více
Autor: kubča
| publikováno: 8.prosinec 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

V naší zemi je stále spousta mladých nadějných kapel, o které popularita ještě nezavadila a kteří příchod hlavní vlny fanoušků stále očekávají. Mezi ně zajisté paří i kapely Dalgoreth a Lammoth a jsem si téměř jistý, že je to u obou jen otázka času, kdy se tyto formace dostanou do širšího povědomí. Tyto dvě kapely bylo možno spatřit 8. prosince v klubu Mayday a zajisté bylo o co stát.
více
Autor: Martin Lang
| publikováno: 8.prosinec 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

V bohatém hudebním programu, který pro tento podzim a začátek zimy pražský Lucerna Music Bar nabízí, není nikterak obtížné najít kvalitní vystoupení některého z českých či zahraničních hudebních těles, a to napříč všemi žánry. Zároveň je více než dobré, že i za této situace dochází k hudebně-poetickým setkáním, která očekávání příchozích nejen naplní, ale i předčí, a tak si člověk, když pak několik málo minut po dvanácté s kelímkem nedopité plzně utíká na poslední metro, proplétajíce se mezi zamilovanými páry, zaslíbeně se líbajícími či zalíbeně hledícími na malinko romanticky kýčovité vánoční osvětlení Václavského náměstí, může říct, že to opravdu stálo za to. Ve středu 5.12. nebyl v LMB Mikuláš, ale Xavier Baumaxa… a nadělovalo se, a stálo to za to.
více

Když jsem svému okolí zvesela oznamovala, že se v úterý 20.11. chystám na koncert Support Lesbiens do pražského klubu Roxy, každý na mě koukal jako zjara, že jsem si asi spletla místo konání nebo si pekelně vymýšlím. A tak jsem všem postupně vysvětlovala, že oni ti Supporti jedou turné k 15. výročí kapely, a protože si právě v Roxy před patnácti lety zahráli svůj první koncert, tak pražské vystoupení proběhne tam.
více
Autor:
chlebiik
| publikováno: 1.prosinec 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Ve středu 21.11. 2007 proběhl v pražském Lucerna Music baru koncert ústeckých UDG v rámci jejich "Buď a nebe" tour 2007, během kterého tato kapela zavítala nebo ještě zavítá do všech koutů České republiky. Kromě Prahy si koncert mohli vychutnat fanoušci z Plzně, České Lípy, Ostravy, Brna... Kapela ale nenavštívila pouze "metropole" České republiky, její vystoupení proběhlo i v menších městečcích jako třeba v Kardašově Řečici na jihu Čech (a jak jsem slyšela, publikum si i tady koncert skvěle užilo).
více
Autor:
STOUPA
| publikováno: 29.listopad 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Máme další z legend v naší vlasti zdárně za sebou. U.D.O. to je samozřejmě notoricky známý UDO DIRKSCHNEIDER , spoluzakladatel německých železáren známých pod názvem ACCEPT. Jeho spoluhráči jsou FITTY WIENHOLD na basu, FRANCESCO JOVINO na bicí, IGOR GIANOLA na kytaru a věčný souputník a strůjce hitů STEFAN KAUFMANN na kytaru. Ale to jsou headlineři celého turné které u nás má nezvykle hned tři zastávky. Tou první byly Březolupy u Zlína 24.11,tou druhou Praha – Retro Music Hall 26.11 a třetí nás teprve čeká, 1.12 v Plzni v oblíbené „Šeříkovce“.
více
Autor:
janiczech
| publikováno: 26.listopad 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Ve čtvrtek 15.11. žila poměrně velká část Prahy hudbou. To proto, že se konalo hned několik významnějších koncertů, a jak už to tak bývá, když není nedostatek, netvoří se fronty na banány. Já jsem navštívila pražské Rock Café, kde hráli po dlouhé době mariachi se sombrery alias Temperamento, a tlačenice se opravdu nekonala. Ale jak já říkám, není nad komorní akcičky!
více
Autor: Martin Lang
| publikováno: 17.listopad 2007 | zařazeno v kategorii:
Koncert

Smuteční hudební hodokvas provázející křest nového alba Sto Zvířat s poeticky slibně-bizarním názvem Rozptýlení pro pozůstalé bylo možno v měsíci listopadu v Praze spatřit hned třikrát. Vyprodané pražské kluby Akropole, Rock Café i Roxy byly svědky toho, jak skladby z aktuální desky (a nejen ty) výborně fungují naživo...
více
95 článků (10 stránek, 10 článků na stránku)
[ 1 | 2 | 3 ]